Vône sú kľúčovým faktorom pre vytvorenie pohodlia v domove. Najlepšie spomienky sa nám jednoznačne viažu k príjemným momentom, ktoré sú sprevádzané príjemnými vôňami. Niektoré z týchto vôní sa podieľali aj na formovaní detstva nejedného z nás. Dobrým príkladom sú Vianoce, kedy sa v domovoch šíri chutná vôňa vareného vína, jabĺk v karamele alebo čerstvo upečených lineckých koláčov. Tieto a rôzne iné príjemné vône môžete mať vďaka voňavým produktom od značky Air Wick počas celého roka.

 

Prevoňajte chodbu a kúpeľňu

 

Vstupná hala a chodba sú často prvým kontaktným miestom s vaším domovom, jednoznačne je tak dôležité urobiť dobrý prvý dojem! Môžete tak urobiť napríklad pomocou automatického difuzéru Air Wick Freshmatic, ktorý sa postará o stále voňavé priestory. Rôzne farebné prevedenia dokonale zapadnú do vašej domácnosti a stanú sa nevtieravou voňavou dekoráciou. Vybrať si môžete z nespočetného množstva náhradných voňavých náplní v príjemných kvetinových vôňach alebo zo sezónnych letných, jesenných či zimných prevedení.

 

 

V kúpeľni sú aktuálne obľúbené vône z prírodnej rady Botanica, ktoré sú obohatené o prírodné esenciálne oleje, sú bez acetónu, farbív a ftalátov. V ponuke sa nachádzajú aj prevedenia s aroma difuzérom, takže sa budete môcť tešiť z prírodnej jednotnej vône v celom dome.

 

Rozvoňajte svoju obývačku

 

Príjemne strávene chvíle v kruhu rodiny sú na nezaplatenie. Dodajte jedinečnosť týmto spomienkam za pomoci voňavých produktov od značky Air Wick. Máte radi teplo domova? Prítomnosť vonnej sviečky jednoznačne rozžiari spoločné posedenie pri spoločenských hrách alebo pri sledovaní televízie. Chcete mať v domove vôňu jablka  a škorice alebo vareného vína? Na výber máte aj z takýchto netradičných vôní! Na trhu sa okrem iného nachádzajú aj vône, ktoré veľmi vkusne a decentne zapadnú do priestorov aj ako dekorácia. Ide o novinkou akou je napríklad vonná kvetina.

 

 

Osobitnou kapitolou je starostlivosť o textilný nábytok alebo závesy. Vône od domácich miláčikov alebo prípravy jedla sa často môžu dostať do tkanív textílie v domácnosti. Pohovky, kreslá alebo závesy občas potrebujú rapídne osvieženie. Rýchlym a zároveň elegantným pomocníkom môže byť Air Wick Woolite osviežovač textilu, ktorý okrem vône prepožičia textilu aj jemnosť a hebkosť v každom dotyku.

 

 

Doprajte si aromaterapiu vo vlastnej spálni

 

Vaša spálňa by mala byť vašou oázou pokoja, vaším kráľovstvom, útočiskom pred každodennými problémami. Dokonalým spoločníkom na vašom nočnom stolíku tak bude absolútna novinka na trhu Aroma Mist Happiness vaporizér, ktorý sa postará o čistú a príjemnú vôňu esenciálnych olejov. Upokojujúcu vôňu ananásu, broskyne a mäty si budete môcť užívať až 45 dní, pričom si následne môžete vybrať z náhradných náplní s vôňami jablko a škorica alebo cukrový melón a uhorka.

 

Už máte za sebou zabezpečenie príjemnej vône, ktorá ulahodí vašim čuchovým receptorom? Teraz vám už neostáva iné, ako sa zabaliť do deky a užívať si príjemné chvíle osamote alebo so svojou rodinou či domácim miláčikom.