Aj tento rok sa chytáte za hlavu, že ste si vianočné darčeky nechali na poslednú chvíľu? Nebojte sa, máme pre Vás niekoľko overených tipov. Darčekové sady už dávno nepatria do kategórie „out“ a v našej bohatej ponuke jednoznačne nájdete ten perfektný darček pre každého člena rodiny.  Dámske a pánske darčekové boxy v modernom prevedení sú nie len praktické, ale aj lákavé na pohľad. Doprajte tak svojim blízkym jedinečný pôžitok z oddychu.

Určite sa už nejednému z vás stalo, že ste sa stratili v nekonečnej ponuke vianočných darčekov. Práve preto je občas dobré siahnuť po overenej klasike, ktorá nikdy nesklame a neomrzí. Dokonca aktuálne hovoríme o ére veľmi atraktívnych a užitočných vianočných darčekov, pričom toto pravidlo dnes platí už aj v prípade darčekových boxov. Tie nájdete v atraktívnych prevedeniach pre ženy, mužov alebo deti.

 

Vianočné darčeky pre mužov

 

Kozmetických darčekových boxov nikdy nie je dostatok! To jednoznačne platí nie len u žien, ale aj u chlapov. Darčekový box pre manžela, otca alebo dedka je vždy dobrou voľbou. Ktoré sú nie len voňavé, ale aj praktické a užitočné? Ak poznáte vône, ktoré obdarovaný preferuje, tak je vaša voľba jasná. Obľúbený parfum alebo sprej v kombinácii s darčekovým produktom vynikne nie len pod stromčekom, ale aj v kúpeľni. Medzi obľúbené pánske značky patria Dove, Axe, STR8, Adidas alebo Gillette. Vďaka kombináciám pena na holenie a holiaci strojček budú zaručene hebké a voňavé Vianoce alebo sa môžete rozhodnúť aj pre zaujímavé produkty ako napríklad fľaša na vodu, rukavice alebo aj držiak na mobilný telefón.

 

 

Kozmetické balíčky pre ženy

 

Ruku na srdce, poznáte ženu, ktorá by nemala rada kozmetiku, sviečky alebo proste všetko čo je voňavé? Kozmetický box sa môže stať atraktívnym doplnkom pod vianočným stromčekom, ktorý jednoznačne nájde svoje využitie už počas sviatkov! Oddychový kúpeľ v sprievode vôní sprchových gélov alebo peny do kúpeľa od značky Tesori d´Oriente prenesie nejednu ženskú myseľ na vzdialený Orient. Hýčkajte svoju kráľovnú jedinečnými vôňami v prevedení sprchových gélov, peny do kúpeľa, telových krémov alebo parfumovaných vôd.

 

 

Dotiahnite sviatočnú náladu do dokonalosti sviečkami, ktoré sa stanú dokonalým doplnkom pri kúpeli alebo sa postarajú o vianočnú atmosféru v domove.

 

Vianočné darčeky pre deti

 

Deti by pod stromčekom určite mali nájsť darčeky, ktoré ich potešia. Takými sú napríklad hračky, spoločenské hry alebo herné konzoly či knihy. Malé dámy okrem toho privítajú aj jemné vône do školských batohov. Takéto jemné vône obsahujú napríklad darčekové kazety od značiek Adidas, Rexona či Dove. Ide najmä o produkty akými sú napríklad telové mlieka, sprchové gély, telové spreje alebo jemné parfumované vody.

 

 

Chcete vyskladať vianočné darčeky podľa vlastných predstáv? Online drogéria www.drogeriadomov.sk ponúka široký sortiment tovaru pre každú oblasť v domácnosti, nevynímajúc obľúbené kozmetické výrobky, ktoré potešia nie len telo, ale aj dušu. Objavte dokonalé darčeky ešte dnes, pri objednávkach odovzdaných do 17. decembra eshop garantuje dodanie do Vianoc!