Na trhu sa nachádza množstvo produktov z radu starostlivosti o pokožku, pričom často siahneme po drahých značkách, lebo sme presvedčení o tom, že ich cena zodpovedá aj ich kvalite. Avšak vedeli ste, že na trhu sa nachádzajú aj overené značky, ktoré majú za sebou dlhú históriu, vedomosti z oblasti dermatológie a kvalitné produkty za dostupné ceny? Takou značkou je napríklad značka Diadermine, ktorá na trhu s telovou kozmetikou pôsobí už viac ako 110 rokov a vo Francúzsku sa považuje za popredné kozmetické značky!

Ktorá zo žien by nechcela byť večne mladá? Azda túto otázku si položila aj kozmetická značka Diadermine, ktorá si vďaka svojim produktom získala prívlastok kvalitná pleťová kozmetika. Pre aké účely sú tieto produkty určené?

 

Pleťová kozmetika pre každodennú starostlivosť

 

Keďže si pokožka vyžaduje pravidelnú starostlivosť na dennej báze, tak je potrebné siahnuť po kvalitných produktoch, ktoré sú ideálne určené pre všetky typy pleti. Takýmto pomocníkom je rada Diadermine Essentials, ktorá ponúka šetrné odstránenie nečistôt a make upu každý deň. BIO micelárna voda obsahuje ingrediencie prírodného pôvodu, pričom rešpektuje prirodzenú rovnováhu pokožky a jej ochrannú bariéru. Krém poskytuje intenzívnu hydratáciu a ochranu pred vysušením, pôsobí upokojujúco a pleť vyživuje. Výsledkom je na dotyk hebká, pružná a žiarivá pleť.

 

 

Okamžité spevnenie pokožky

 

Ako v každej oblasti, ktorá sa týka zdravia, tak aj v prípade pokožky je dôležitá prevencia. Obzvlášť to platí v prípade, ak chceme predísť starnutiu pokožky a tvorbe vrások. V dôsledku spomalenia obnovy buniek sa oslabuje nočná regenerácia pleti. Na pleť negatívne vplýva aj každodenné svetlo, ktoré ju poškodzuje - spôsobuje až 80 % viditeľného starnutia pleti.

 

 

Azda každá z nás vie, že základným kameňom prevencie v tejto oblasti je kolagén, ktorý sa nachádza v podobe výživových doplnkov, ale sa nachádza aj v pleťových produktoch. Kolagén tvorí dôležitú súčasť produktov z rady Diadermine Lift +. Okamžitý spevňujúci účinok proti vráskam poskytne ultra spevňujúci nočný krém proti vráskam. Na trhu sú dostupné aj kvalitné denné krémy, ktoré obsahujú čisto prírodný kolagén.

 

Expert na zrelú pleť

 

S pribúdajúcim vekom sa znižuje prirodzená tvorba kyseliny hyalurónovej v pleti. Výsledkom je znížená hydratácia, čím vznikajú jemné linky a vrásky. Krémy radu DIADERMINE Expert podporujú hydratáciu pokožky a stimuláciu prirodzenej produkcie kolagénu a kyseliny hyalurónovej. Elasticita pokožky je badateľná už po 7 dňoch pravidelnej aplikácie a po 4 týždňoch pravidelnej aplikácie sú jemné linky a vrásky viditeľne redukované.

 

 

Produkty značky Diadermine jednoznačne dopomohli k lepšej pokožke už nejednej žene. Produkty sú na stránke www.drogeriadomov.sk dostupné za bezkonkurenčnú cenu s doručením do 48 hodín. Objavte aj ďalšie produkty do vašej domácnosti zo sekcií kozmetika, dezinfekcia, ústna hygiena, pracie produkty, eko produkty alebo čistiace produkty.