Poznáte ten pocit, kedy jediné po čom túžite je teplý kúpeľ, ktorý vám uvoľní svaly a zbaví vás stresu? Chceli by ste mať  wellness zážitok v pohodlí vlastnej kúpeľne? My vám s tým pomôžeme! Potrebujete k tomu len správnu telovú kozmetiku, doplnky a relaxačnú atmosféru. 
 
 
História wellnessu siaha do starovekého Grécka a Ríma, kedy sa kúpeľu pripisovali priaznivé účinky na fyzické zdravie. V súčasnosti si pod pojmom wellness predstavujeme dokonalý psychický relax. Ak sa chcete preniesť do Egypta, Byzantskej ríše alebo starovekého Grécka, máme pre vás riešenie. Vďaka talianskej parfumovej značke Tesori d´ Oriente nemusíte cestovať v čase a aj tak si môžete osvojiť kúpeľné zvyky egyptskej faraónky.  
 
 

Vytvorte si príjemnú atmosféru

 

Základom dokonalého wellness zážitku je vytvoriť si príjemnú atmosféru. Pripravte si svoj obľúbený drink alebo  dokonalú kombináciu šampanského a jahôd. Samozrejme, v prípade, že máte viac ako 18 rokov.   Dôležité je sa rozhodnúť aj pre správnu hudbu. Ku kúpeľu sa hodí klasika alebo meditačná hudba. Hlavne aby ste počúvali hudbu, ktorá vás ukľudní a zbytočne vám nezvýši tep. Pre perfektný zážitok nesmú chýbať vonné sviečky. A prečo by ste sa mali rozhodnúť pre vonné sviečky? Výberom sviečok Tesori d´Oriente sa prostredníctvom vône môžete preniesť do krajiny, ktorú si vyberiete. Či už to bude Japonsko, Grécko alebo Egypt, necháme na vás. 
 

 

Urobte si voňavý kúpeľ

 

Vedeli ste o tom, že si môžete vône aj zladiť? S Tesori d´Oriente to bude jednoduché. Môžete sa rozhodnúť pre penu do kúpeľa alebo sprchový gél vône White Musk a použiť krém na telo a sviečku rovnakej vône. Táto príjemná orientálna vôňa vám dodá pocit zmyselnosti a tajomnosti bohyne. K dokonalosti chýba už iba maska na tvár vhodná k typu vašej pleti, regeneračný balzam na vlasy, či kávový peeling na pokožku. Všetko počas toho ako budete oddychovať vo svojej kúpeľni. 
 
 
 

Zabezpečte pokožke aj dodatočnú starostlivosť

 

Najstarší krém na tvár má podľa archeológov 2000 rokov. Už v minulosti ženy vedeli, že tajomstvo dokonalej pokožky tkvie v pravidelnej hydratácii. Hydratovať celé telo aj tvár odporúčame po každom kúpeli. Na tvár si nanášajte pleťový krém vhodný k typu vašej pleti. Pri telových krémoch odporúčame pri výbere zohľadniť aj ročné obdobie. V zime sú vhodné ťažšie, olejové krémy, pričom na jar a v lete sú vhodné telové mlieka. 
 
 
Gratulujeme! Akurát ste si zregenerovali telo aj myseľ, pričom ste si príjemne oddýchli v objatí orientálnych vôní. Kedy si zopakujete tento wellness zážitok najbližšie?