Vianoce sú za rohom a to si vyžaduje dôkladnú prípravu! Ak si každý rok poviete, že tentokrát darčeky nenecháte na poslednú chvíľu, tak teraz je vaša chvíľa. Prichystali sme totiž zoznam tipov na vianočné darčeky pre každého člena rodiny. Hitom sú najmä praktické darčeky, ktoré jednoznačne nájdu svoje využitie. Nechajte sa teda inšpirovať naším výberom.

Kozmetické darčekové balíčky už dávno nie sú „out“ a svoju praktickosť dokázali už vo viacerých prípadoch. Na trhu sa nachádza množstvo darčekových balíčkov, ktoré sú personalizované a ulahodia obdarovanému. Aký kozmetický balíček podarovať manželovi, mame či dcére? Čo všetko by mal obsahovať dokonalý vianočný balíček pre manželku? Prinášame odpovede aj na tieto otázky!

 

Vianočný darček pre manžela

 

Aj napriek tomu, že darčeky pre mužov sú podceňované, tak jednoznačne je potrebné obdarovať muža vášho srdca aj počas Vianoc. Urobiť tak môžete niekoľkými spôsobmi: domáca masáž, napečenie obľúbeného koláčika alebo dovolenka sú jednoznačne super darčeky, ale čím ďalej, tým viac naberajú na popularite kozmetické darčekové sady pre mužov, ktoré sú dostupné v rôznych prevedeniach od výmyslu sveta.

 

 

Darčekový balíček pre manželku

 

V princípe platí, že všetko, čo je voňavé, príjemné na dotyk a rozmaznáva je dokonalým darčekom pre ženu! Dokonalým príkladom sú dámske kozmetické balíčky pre ženy značky Tesori D´Oriente, ktoré sú dostupné v rôznych prevedeniach. V ponuke sú kombinácie ako sprchový gél, parfumovaná voda a vonná sviečka alebo telový krém s parfumovanou vodou či parfumovaná voda a difuzér. Novinkou v balíku je aj pena do kúpeľa, ktorá sa postará o hydratovanú pokožku a voňavý pôžitok z kúpeľa.

 

 

Rozprávkový darček pre malé deti

 

Hračky sú síce super ale čo tak siahnuť po trošku netradičných darčekoch pre vášho malého syna alebo dcéru? Na trhu sa nachádza množstvo produktov, ktoré nie len potešia detské srdiečko, ale zároveň sú aj užitočné a pomôžu pri rozvoji rôznych zručností dieťaťa. Dobrým príkladom je zubná kefka. Medzi prvými by ste jednoznačne mali siahnuť po niečom ako je tradičná zubná kefka pre deti. Na trhu sú dostupné od rôznych značiek, takže si môžete vybrať podľa ľubovôle. Deťom od troch rokov môžete podarovať aj vymoženosť v podobe elektrickej zubnej kefky. Zaujímavou je napríklad aj elektrická zubná kefka od JACK N JILL, ktorá ponúka aj tri režimy: prehrávanie pesničky, výučbový sprievodca, tiché čistenie. Po 2 minútach sa kefka automaticky vypne. Ak chcete deťom dopriať trošku zábavy v kúpeľni, tak sú dokonalou voľbou kozmetické prípravky s motívom ich obľúbenej rozprávky. Na trhu sa nachádzajú rôzne produkty od Disney, z rozprávky Labková Pastrola alebo obľúbený Baby Shark. Nesmrteľná rozprávka Frozen tiež môže byť súčasťou každodenných povinností vášho dieťaťa. Dokonalým pomocníkom na cestách môže byť napríklad detský batoh s motívom dvoch sestier Anny a Elsy.

 

 

Hľadáte darčeky aj pre ďalších členov rodiny akými sú napríklad babky, dedkovia, súrodenci, ujovia či tety? Kompletný zoznam vianočných darčekových balíčkov nájdete tu.