Mamy, mamky, mamičky. Napriek tomu, že by sme ich mali oslavovať každý deň v roku, tak druhý májový víkend je pre ne výnimočný. Vtedy sa pre ne vyhradil Deň matiek, počas ktorého si zaslúžia výnimočné hýčkanie a opateru. Ak ste ešte pre svoju mamičku neobjavili ten dokonalý darček, tak sa nechajte inšpirovať naším zoznamom. 
 
Nájsť vhodný darček pre milovanú osobu môže byť občas výzvou. Nie je to inak ani pri Dni matiek, kedy sa každý snaží nájsť ten dokonalý darček pre svoju mamu. My vám prinášame naše najlepšie tipy. 
 

Doprajte svojej mamičke vône orientu

 

Počuli ste už o značke Tesori d´Oriente? Táto luxusná talianska značka plná orientálnych vôní prenesie nejedného milovníka kvalitných produktov do Egypta, Indie či Byzantskej ríše. Vďaka širokej ponuke produktov môžete dopriať svojej mamičke komplexnú starostlivosť v podobe pravého domáceho wellnessu. Vyskladajte tak komplet s rovnakými vôňami v podobe sprchovacieho gélu, sviečky a peny do kúpeľa. Vaša mamička sa tak jednoznačne bude cítiť ako kráľovná. 
 
 

Rozvoňajte jej domácnosť 

 

Vôňa domova je kľúčovým faktorom pre pohodlie v dome či byte. Nezabudnite, že vaša mamička trávi veľa času v dome, aby vytvorila všetko pre rodinnú pohodu a správny chod domácnosti. Doprajte tak jedinečnú vôňu pre jej domov, ktorý jej bude lichotiť a bude vystihovať jej bytie. Ako na to? Na výber máte zo širokej ponuky vonných sviečok, ktoré vytvoria nie len príjemnú vôňu, ale navodia aj svetlo a relaxačnú atmosféru. Ak chcete, aby sa príjemná vôňa šírila počas celého dňa, tak siahnuť môžete aj po aróma difuzéri. Tie sú vhodné nie len na prevoňanie domácnosti, ale aj na zvlhčenie vzduchu. U nás v sortimente nájdete prírodné esenciálne oleje, tzv. silice, ktoré sú v BIO kvalite a pár kvapiek z ich do aróma difuzéru dokáže prevoňať celú domácnosť. 
 
 

Obľúbené darčeky v jednom balíku

 

Chcete vašej mamke dopriať komplexné hýčkanie? Ideálnym riešením tak môže byť darčeková kazeta. Na trhu sa nachádzajú rôzne verzie. Vybrať si môžete z balíčkov so sprchovými gélmi, toaletnými vodami alebo s prírodnou kozmetikou. Aktuálne je vychytanou kombináciou kozmetický balíček prírodnej kozmetiky Tierra Verde, ktorý obsahuje sprchový gél s vôňou vavrínu, gaštanový šampón pre posilnenie vlasov a prírodnú lufu pre dokonalý pôžitok z kúpeľa. 
 

Starajte sa o jej pleť

 

Ľudská pokožka je vystavená vonkajším vplyvom každý deň počas roka. Rovnako to je aj v prípade ženskej pokožky, ktorá si vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Dôležité je tak siahnuť po pleťových a telových krémoch, ktoré pokožku vyživujú a prevoňajú. Komplexnú starostlivosť môžete tiež doplniť o vhodný sprchový gél. Celú ponuku v tejto oblasti nájdete na online drogérii www.drogeriadomov.sk 
 
 

Tip na záver

 

Je jedno či sa rozhodnete pre sviečku alebo pleťový krém, vašu mamičku jednoznačne najviac poteší spoločný čas, ktorý strávite ako rodina. Podarujte jej tak najmä svoj cenný čas, pretože je jedno koľko času zažijeme s ľuďmi, ktorých milujeme, toho času nikdy nebude dostatok.