Trendom tohto roku sa nepochybne stáva dovolenka v domácom prostredí. Pobyt doma sa dá spríjemniť nie len na záhrade alebo v bazéne ale aj vo vlastnej kúpeľni. Ako? Dobrým príkladom je talianska kozmetika Tesori d’Oriente, ktorá je nasýtená jedinečnými intenzívnymi vôňami orientu, ktoré Vás môžu preniesť do ďalekého Egypta, Číny alebo Indie. Ako si najlepšie užívať relaxačné a blahodarné účinky tejto exkluzívnej kozmetiky? Toto sú naše rady!

Talianska značka Tesori d´Oriente počas svojho 10-ročného pôsobenia na trhu vyvinula nejednu zmyselnú a jedinečnú vôňu, s ktorou sa dnes stretávame vo wellnesoch, kúpeľni alebo vo vlastnej spálni či obývačke. Charakteristické vône orientu rôznych krajín od Egyptu až po Japonsko sa stali znakom luxusu, jedinečnosti ale hlásia najmä hlavnú ideológiu značky, ktorou je nadčasová a večná krása. Vďaka sprchovým gélom, telovým krémom, avivážam alebo sviečkam sa každá žena môže cítiť ako arabská princezná alebo chlap ako rímsky cisár počas svojho oddychu v slávnych rímskych kúpeľoch. Za povšimnutie stojí niekoľko kozmetických produktov od tejto značky a my vám priblížime ktoré.

 

Telová kozmetika

 

Základnými prvkami pri starostlivosti o telo sú sprchové gély a telové mlieka. Sprchové gély od Tesori d´Oriente ponúkajú široký výber intenzívnych a luxusných vôní. Sprchové gély sú bez syntetických farbív, minerálnych olejov a silikónu. Pre dosiahnutie zmyselných vôni sa využívajú rôzne vône ako napríklad vôňa lotosového kvetu a bambuckého masla, vôňa orchidey alebo rôzne korenisté vône ako santalové drevo, pomarančová kôra, čierne korenenie a iné. Medzi ženami je obľúbená vôňa Ayurveda z roku 2017. Tá je charakteristická svojím pomarančom a peruánskym balzamom a táto kombinácia vydrží počas celého dňa. Zaujímavou kombináciou môže byť napríklad aj medovo-mandľová vôňa Byzantium, ktorá je dostupná v podobe peny do kúpeľa a telového mlieka. Zloženie tejto telovej kozmetiky zanecháva pokožku hebkú a príjemnú na dotyk.

 

 

Vône do domácnosti

 

Za 10 rokov už vytvorila firma desiatky vôní, ktoré nazýva ,,ozveny vzdialených zemí, na fyzické a duchovné blaho". Súčasťou produkcie značky Tesori d´Oriente sú rovnako aj vône do domácnosti v podobe sprejov, vonných sviečok alebo difuzérov. Vo všetkých troch verziách je dostupná obľúbená vôňa Muschio Bianco s esenciálnymi olejmi, ktorá pripomína jantárovú harmonickú vôňu.

 

 

Pracie prostriedky

 

Talianska značka Tesori sa etablovala aj do sekcie pracích prostriedkov. Aviváž s vôňou Thalasso Therapy sa postará o jemnú a dlhodobo sviežu bielizeň pričom jej zabezpečí príjemnú intenzívnu relaxačnú vôňu. Zloženie je obohatené o zjemňujúce prvky, vďaka ktorým bude aj žehlenie oveľa jednoduchšie.

 

 

Talianska značka Tesori d´Oriente má svoje stabilné miesto na trhu s kvalitnou kozmetikou už viac ako 10 rokov. Od založenia rozšírili nie len ponuku exkluzívnych vôní, ale aj sféru pokrytia. Kvalitnú vôňu orientu tak môžete mať nie len na svojej pokožke počas celého dňa, ale aj na oblečení. Objavte celú ponuku produktov značky na www.drogeriadomov.sk