Doba covidová nám niektorým možno neumožní vyjsť si niekam do mesta oslavovať, tak ako sme to robili predtým. Stále atraktívnejším sa preto stávajú domáce aktivity a inak to nie je ani pri tohtoročnom sviatku Svätého Valentína. Zabudnite preto na smútok za kinom, reštauráciami čo wellnesom, toto všetko môžete mať aj doma!

 

Valentínske menu

 

Myslíte si, že neviete variť? Určite tomu tak nie je! Variť predsa vie každý a so správnou pomocou, to jednoznačne pôjde ľahšie. Nápomocnými Vám budú kuchárske knihy, food blogy ale aj overené rodinné recepty. Polievka, hlavné jedlo a dezert na záver budú skvelými sprievodcami pre začiatok romantického večera!

 

 

Tip: Nezabudnite ani doplnky, ktoré vám dopomôžu k dokonalej romantike. Takými sú napríklad kvety či vonné sviečky ako klasika, ktorá nikdy neomrzí.

 

Dokonalý darček

 

Po dokonalej večeri, samozrejme, nemôže chýbať jedinečný darček. Obdarujte svoju milovanú polovičku darčekom, ktorý nie len poteší, ale bude aj užitočným! Jedným z takých darčekov je napríklad kozmetická darčeková sada. Siahnuť môžete po rôznych kombináciách. Overenou klasikou je sprchový gél v kombinácii s telovým sprejom. Tak, aká je jej obľúbená vôňa? Jazmín, pomarančový kvet, koreniny alebo niečo iné? Inšpiráciou pre vás môže byť aj široký výber na www.drogeriadomov.sk.

 

 

Domáci wellness

 

Chcete vám dopriať wellness ako z orientálneho rezortu? Tak u vás doma nemôže chýbať tá správna telová kozmetika! Takou je napríklad telová kozmetika značky Tesori d´Oriente, ktorá vás aj napriek koronavírusu prenesie zmyslami do Turecka, Egypta či Indie. Orientálne vône v prevedeniach ako sprchový gél, pena do kúpeľa, telový krém alebo parfumovaná voda sa stanú afrodiziakom, ktoré v kúpeľni odštartuje horúcu valentínsku noc!

 

 

Darčeky pre dospelých

 

Čo by to bol za Valentín bez pohladenia, bozku a vzájomných dotykov? Počas tejto noci odhoďte všetok strach a zábrany a vyskúšajte niečo, čo u vás ešte nebolo. Noc si môžete okoreniť romantickou masážou, ktorá vyústi do toho dlho očakávaného hlavného bodu večera. V takomto prípade nezabúdajte na kondóm a lubrikačný gél. Táto dokonalá kombinácia produktov bude mať na starosť dokonale sladké a slastné potešenie bez zbytočných starostí.

 

 

Či už sa rozhodnete pre hmotný alebo nehmotný darček, prioritou ostáva, že by ste v prvom rade mali venovať čas jeden druhému a čo najviac sa vzdialiť od starostí a každodenných povinností. Pri tejto príležitosti jednoznačne môže pomôcť aj správny výber darčekov, ktoré nájdete na eshope www.drogeriadomov.sk.

Ak si aj vy myslíte, že Valentín nie je len o tradičnej čokoláde a kine, tak sa neváhajte podeliť o naše tipy aj so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach.